Mainiokoti Elli

Mainiokoti Elli sijaitsee Joensuun Reijolassa. Tarjoamme kodissamme yksilöllistä hoivaa ja asumispalveluita ikääntyville asiakkaille. Palvelukotiin voi muuttaa asumaan joko vakituisesti tai lyhytaikaisesti esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi. Tehtävämme on turvata ja taata asukkaillemme mahdollisimman onnellinen, laadukas ja toiminnallinen elämä kodissamme. 

Näin asut meillä

Palveluasunnoissamme voi asua itsenäisesti omassa kodissa ja saada palveluita oman tarpeensa mukaan.
Ympärivuorokautisen palveluasumisen puolella asuvat asukkaat, jotka voivat tarvita hoivaa päivin öin. Heille Mainiokoti Ellissä on 2 ryhmäkotia, joissa henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainikoti Elli kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Elliin voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Palveluasunnot ovat yksiöitä ja ne voit sisustaa haluamallasi tavalla ja omilla kalusteilla. Palveluasunnoissa on oma wc ja suihkutila. Minikeittiö on varustettu vesipisteellä sekä jääkaapilla.

Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa huoneissa on oma wc- ja suihkutila. Huoneissa on myös hoivasänky. Muuten voit kalustaa kodin omannäköiseksi. Ryhmäkodeissamme on kotikeittiöt, ruokailu- ja oleskelutilat, sauna, valmistuskeittiö  ruokailu-/monitoimitila ja ulkoilupiha.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee rauhallisella alueella Joensuun Reijolassa.

Tulo-ohjeet

Joensuun keskustasta 10 km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme toiminta ja aktiivinen arki suunnitellaan asukaslähtöisesti monipuoliseksi ja aktivoivaksi. Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Meillä asukkaat tapaavat toisiaan mm. yhteisillä ruokailuhetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa Palvelukodin yhteydessä tulee toimimaan myös Virkkulankylän Virkkulan Ystävät ry, joka koordinoi alueen kehittymistä ja toimintoja yhteistyössä alueella jo toimivien järjestöjen kanssa ja rikastuttaa myös Mainiokoti Ellin elämää. Lue lisää Virkkulankylästä >>

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan. • Yksikön johtaja
  Minna Piironen
  p. 040 544 7891

  minna.piironen@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Ryhmäkodit
  1. krs Niitty p. 040 486 4490
  2. krs Kielo p. 040 194 5811
  3. krs Kaisla p.040 485 3205 Kaisla 2 p. 040 578 6850
 • Osoite:
  Häkkilinnuntie 1
  80330 Joensuu
 • Mainokoti Elli

  • Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstö
  • Uudet, esteettömät, valoisat ja kodikkaat tilat
  • Palveluasumista
  • Ympärivuorokautista hoivaa
  • Virkkulan Ystävät ry rikastuttamassa kodin ja alueen arkea
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.