Mainiokoti Emilia ja Arvid

Virkeä Mainiokotimme Emilia ja Arvid sijaitsee rauhallisessa naapurustossa Virkkalassa, Järnefeltin koulun naapurissa. Kodissamme asuvat ikäihmiset tarvitsevat ympärivuorokautisia hoivapalveluja, turvaa ja huolenpitoa. Järjestämme kodissamme paljon mukavaa ohjelmaa ja toimintaa. Emiliassa ja Arvidissa on hyvä asua ja elää omannäköistä elämää. Meillä asukas on keskiössä. 

Näin asut meillä  

Mainiokoti Emilia ja Arvid on kodikas ja lämminhenkinen hoivakoti, jossa asukkaat asuvat ryhmäkodeissa omissa huoneissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on asukkaidemme arjessa läsnä ympäri vuorokauden. Meille jokainen asukas on ainutlaatuinen.  

Meille asukkaaksi?  

Meille voit tulla asukkaaksi eri kunnista sopimalla asiasta oman kunnan sosiaalityöntekijän kanssa tai itse maksavana asiakkaana. Meille käyvät palvelusetelit omaishoidon vapaapäiville. Asukas on oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen. 

Kodit ja yhteistilat 

Meillä on kauniit ja valoisat yhteiset tilat. Jokainen asukas asuu omassahuoneessa, joka on varustettu omalla wc:llä ja suihkulla. Asukkaamme voivat nauttia kesäisin viihtyisästä vehreästä ja kukkivasta pihastamme ja ulkoilla talvisinkin turvallisesti omalla pihalla. 

Kodin ympäristö 

Emiliassa ja Arvidissa on kaksi pihaa ja kolme katettua terassia sisäpihan puolella. Omaiset ovat tuoneet piha-alueelle asukkaidemme iloksi yli 100 erilaista perennaa. Vieressämme on myös pieni lampi, jossa voi käydä vaikka syöttämässä sorsia.  Kotimme rajoittuu viehättäväänkoivikkoon, jonka avulla voi seurata vuodenaikojen vaihtumista kuin elävää taulua. 

Tulo-ohjeet 

Kodillemme on matkaa n. 8 km Lohjan keskustasta ja linja-autopysäkki on n. 300 m päässä.   

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta 

Kuuntelemme musiikkia, laulamme, ulkoilemme, keskustelemme uutisista, leivomme, jumppaamme ja katselemme elokuvia. Myös halutessaan voi osallistua kisakatsomoihin kannustamaan suomalaisia urheilijoita hyviin suorituksiin. Erilaiset esiintyjät käyvät viihdyttämässä asukkaitamme. Kodissamme käy jalkahoitaja ja kampaaja. Kodissamme on puutyöpaja puutöiden tekoa ajatellen ja hemmottelupiste kauneudenhoitoa varten. 

Henkilöstö 

Osaava, koulutettu ja aidosti välittävä henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Laadimme kaikille asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman yhteistyössä asukasta ja läheistä kuullen itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Asukas saa myös hänelle erikseen nimetyn omahoitajan. 

 

 • Yksikön johtaja 
  Tia Korpi
  p. 050 592 2301

  tia.korpi@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Sairaanhoitaja
  p. 044 468 2092

  Hoitajat
  p. 050 595 0479 ja 044 700 2680
 • Osoite:
  Helsingiuksentie 54 B
  08700 Lohja
 • Mainiokoti Emilia ja Arvid

  • Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstö

  • Ympärivuorokautista hoivaa 

  • Vakituista ja lyhytaikaista asumista

  • Monipuolista toimintaa 

  • Esteettömät tilat 

  • Kaunis luonto ja ympäristö 

  • Hyvät kulkuyhteydet 

 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.