Mainiokoti Hermanni

Mainiokoti Hermanni sijaitsee Hermannissa lähellä kaikkia palveluita. Tarjoamme kodissamme yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen. Vaihtoehtoja on aina kevyemmästä palveluasumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan. Kysy vapaista palveluasunnoista suoraa yksikön johtajalta Päivi Anttila-Apajalahti p. 040 831 2827   
 
Olemme suunnitelleet Mainiokoti Hermannin tilat ikääntyvien ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Kodissamme on viihtyisät ja valoisat tilat sekä hyvät mahdollisuudet ulkoiluun omalla turvallisella pihalla ja ympäristössä. Mainiokotimme sijaitsee rauhaisassa Hermannin kaupunginosassa. Asiakkaidemme käytössä on ikäihmisten tarpeita silmälläpitäen suunniteltu kuntosali. Kotimme fysioterapeutti järjestää ohjattuja liikuntatuokioita kuntosalissamme. 

Näin asut meillä 

Palveluasunnoissamme voit asua itsenäisesti omassa kodissa ja saada palveluita oman tarpeesi mukaan. Mainiokoti Hermannissa Saunapolulla ja Pihapolulla asuvat asiakkaat saavat hoivaa ympäri vuorokauden. Yhteisöllisyys, välittäminen ja viihtyisä ympäristö on meille tärkeää Mainiokoti Hermanissa.  

Meille asukkaaksi? 

Olisiko Mainiokoti Hermanni sinun tai läheisesi koti? 

Voit tulla meille asiakkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen. Mainiokoti Hermanniin voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta. 

Kodit ja yhteistilat 

Meiltä löytyy erikokoisia palveluasuntoja omalla saunalla ja lasitetuilla parvekkeilla. Palveluasunnossa elät itsenäistä elämää, kalustat asuntosi haluamallasi tavalla. Palveluasukkaana räätälöimme sinulle juuri ne palvelut mitä kulloinkin tarvitset. Yhteisessä käytössä on kattosauna. Ympärivuorokautisen hoivan puolella asukkaat voivat nauttia ulkoilusta aidatulla turvallisella pihaterassilla.

Ympärivuorokautisessa hoivakodissa on valmiina hoivasänky. Muuten voit kalustaa kodin omannäköiseksi. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. 

Kodin ympäristö 

Mainiokoti Hermannissa voit nauttia aurinkoisista päivistä omalla turvallisella pihalla. Kodistamme on hyvät kulkuyhteydet eri puolille kaupunkia. Kaikki palvelut ovat lähietäisyydellä. 

Tulo-ohjeet

Meille pääset helposti  Helsingin keskustasta busseilla sekä raitiovaunulla nro 8, 7A ja 7B. Parkkitilaa on rajatusti.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta 

Talon kattokerroksessa sijaitsee saunaosasto, joka on asiakkaidemme käytössä. Henkilökuntamme avustaa saunomisessa aina tarvittaessa. Mainiokoti Hermanni on koti, jossa voit elää turvallista ja oman näköistä elämää. Välittävä henkilökuntamme auttaa, hoivaa ja tukee sinua. 

Henkilöstö

Lämmin ja ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Toimintaterapeutti ja fysioterapeutti ovat asukkaidemme käytössä viikottain. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman, sekä nimeämme omahoitajan.

 • Yksikön johtaja
  Päivi Anttila-Apajalahti  
  p. 040 831 2827 

  paivi.anttila-apajalahti@mehilainen.fi


 • Yhteystiedot:
  Tiimivastaava
  Leena Suomalainen
  p. 044 218 4439

  Palveluasunnot
  p. 044 218 4441

  Ryhmäkoti
  Saunapolku p. 044 218 4274

  Ryhmäkoti
  Pihapolku p. 044 218 4273

  Fax. 020 754 4703
 • Osoite:
  Tuulensuuntori 1
  00580 Helsinki
 • Mainiokoti Hermanni

  • Lämmin ja ammattitaitoinen henkilöstö
  • Ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille 
  • Palveluasumista
  • Lyhytaikaista hoivaa ikäihmisille 
  • Oma fysioterapeutti
  • Lounasravintola
  • Turvallinen aidattu ulkoiluterassi
  • Esteettömät tilat
  • Saunaosasto
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.
{variable name="kaupunki" label="Yksikön kaupunki" tab="Yksikön tiedot" type="textarea"}{/variable}