Mainiokoti Huvilaharju

Luonnonkauniissa  ympäristössä sijaitsevan Mainiokoti Huvilaharjun asukkaat saavat turvaa ja huolenpitoa vuorokauden ympäri. Huvilaharju on  lämminhenkinen ja  esteetön hoivakoti, jossa on hyvä elää ja asua.  Asukkaidemme läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita kotiimme. Kodissamme on toimintatila, jossa kampaaja ja jalkahoitaja käyvät säännöllisesti. Meillä on myös yöpymismahdollisuus omaisille.

Näin asut meillä 

Osaava ja välittävä henkilöstömme on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja, joka vastaa asukkaan hyvinvoinnista. Kotimme ateriat ovat monipuolista ja maukasta kotiruokaa, jossa huomioimme ikäihmisten mieltymykset sekä ravintosuositukset. Ruokalistat löydät täältä >>Ruokalistat. Voit valita aterian kahdesta vaihtoehtoisesta ruokalistasta. Niiden valinnasta, samoin kuin erityisruokavaliosta on sovittava erikseen henkilökunnan kanssa, etukäteen ilmoittamalla mahdollisimman ajoissa.

Meille asukkaaksi? 

Meille voi tulla asukkaaksi Espoon kaupungin sijoittajan kanssa asiasta sopien. Asukas on oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Olemme huomioineet kotimme suunnittelussa ja sisustuksessa ikäihmisten ja muistisairaiden asukkaidemme vaatimukset ja kuntouttavan ympäristön merkityksen. Kodissamme on valoisa ruokailu- ja oleskelutila. Huvilaharjussa on saunaosasto, jossa asukkaamme voivat nauttia makoisista löylyistä. Turvallisella pihalla on mahdollisuus puutarhan hoitoon ja hyötykasvien kasvattamiseen, leppoisaan keinutteluun ja seurusteluun. Toisen kerroksen parvekkeilta avautuu näkymä pihalle. 

Kodin ympäristö

Mainiokoti Huvilaharju  sijaitsee  vehreällä pientaloalueella  Espoon Laaksolahdessa. Luonto ja hyvät ulkoilumaastot ovat kotimme läheisyydessä.

Tulo-ohjeet

Helsingistä Elielin aukiolta bussit  218 ja 321, 50 min. Espoon keskuksen asemalta  bussi 565, 32 min.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Välittävä ammattitaitoinen ja monipuolisia taitoja omaava henkilökuntamme on asukkaidemme arjessa läsnä aidosti. Järjestämme juhlia ja toimintaa aina hartaushetkistä tanssi-iltamiin ja juhlalounaisiinArvostamme asukkaidemme yksilöllisyyttä ja ainutkertaisuutta. Asukaslähtöinen, aktivoiva ja kuntouttava puuha kuuluu kotimme arkeen. 

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Laadimme kaikille asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.

 • Yksikön johtaja
  Arja Sokura 
  p. 040 358 3194

  arja.sokura@mehilainen.fi


 • Yhteystiedot:
  Tiimivastaava
  Sari Ruhanen
  p. 044 700 2682 

  Hoitajat 
  Koivula p. 044 275 4581 (ent. Koti 1)
  Pellava p. 044 700 2685 (ent. Koti 2)
  Vaahtera p. 044 700 2683 (ent. Koti 3)
 • Osoite:
  Juuritie 1
  (Sisäänkäynti Runkotien puolelta)
  02720 Espoo


 • Mainiokoti Huvilaharju

  • Koulutettu, lämmin osaava henkilöstö
  • Ympärivuorokautista hoivaa 
  • Monipuolista vapaa-ajan toimintaa
  • Esteettömät viihtyisät tilat 
  • Iso ulkoilupiha 
  • Ulkoiluterassi
  • Toimintatila 
  • Yöpymismahdollisuus omaisille
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.