Mainiokoti Jusolanlampi

Uusi mainokoti Jusolanlampi avasi ovensa Lohjalla syksyllä 2017. Jusolanlampeen voivat tulla asumaan ympärivuorokautista hoivaa, apua ja turvaa tarvitsevat ikäihmiset. Tarjoamme kodissamme turvallista asumista ja ympärivuorokautista hoivaa. Meillä on myös kevyempää Villa-palveluasumista tarjolla! Lue lisää >>

Näin asut meillä

Mainiokoti Jusolanlamessa on turvallista asua ja elää omannäköistä elämää rauhallisessa ympäristössä luonnon keskellä. Uudet valoisat ja modernit tilat mahdollistavat monipuolisen tekemisen ja harrastamisen mahdollisuuden lämminhenkisessä kodissamme. Meillä voit elää omannäköistä elämääsi Mainiokoti Jusolanlammessa.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainikoti Jusolanlampi kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Jusolanlampeen voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Taloon valmistuu 54 kotia kooltaan 21m2. Talossamme on neljä erillistä ryhmäkotia kahdessa tasossa. Olemme suunnitelleet tilat ikäihmisten, liikuntarajoitteisten ja muistisairaiden erityistarpeita silmälläpitäen.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Jusolanlampi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lohjalla.

Tulo-ohjeet

Lohjan keskustasta 7 km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme toiminta ja aktiivinen arki suunnitellaan asukaslähtöisesti monipuoliseksi ja aktivoivaksi. Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Meillä asukkaat tapaavat toisiaan mm. yhteisillä ruokailuhetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa 

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.

 


 


 • Yksikön johtaja
  Aila Liukkonen
  p. 040 587 1473 

  aila.liukkonen@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Sairaanhoitaja Sini Nikkilä
  p. 050 562 4623 ( arkisin klo 7-15)

  Hoitajat
  p. 044 700 2689
 • Osoite:
  Helsingiuksentie 1
  08700 Lohja
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.
{variable name="kaupunki" label="Yksikön kaupunki" tab="Yksikön tiedot" type="textarea"}{/variable}