Mainiokoti Jussoila

Mainiokoti Jussoila sijaitsee kauniissa ympäristössä, aivan Rauman keskustan sekä Vanhan Rauman tuntumassa, vanhaa Rautatieasemaa vastapäätä. Mainiokotimme tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa.

Meillä voit elää turvallista ja aktiivista elämää lämminhenkisessä ja kodikkaassa ympäristössä. Huoneet voit kalustaa omilla rakkailla tavaroilla ja huonekaluilla mieleiseksi. Selkeät, avarat ja esteettömät tilat helpottavat myös apuvälineiden käyttöä että liikkumista.

Näin asut meillä

Toimintamme periaatteisiin kuuluu asukkaan oman elämänrytmin huomioiminen ja sen arvostaminen. Asukkaan omatoimisuutta tuetaan aina yksilöllisten voimavarojen mukaisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme noudattaa hoitotoimissaan kuntouttavaa työotetta asukaslähtöisesti. Asukkaillamme on mahdollisuus halutessaan asua Mainiokoti Jussoilassa elämänsä loppuun asti.

Läheiset ovat aina tervetulleita osallistumaan asukkaidemme arkeen. Vierailut asukkaidemme luona ovat erittäin arvokkaita. Vierailulle voi tulla halutessaan, vierailuaikoja ei ole.

Meille asukkaaksi?

Meille voit tulla asukkaaksi kaupungin sijoittajan kanssa asiasta sopien, palvelusetelin turvin tai itsemaksaen. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa kolmessa kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 15–42.5 m2, jokaisessa asunnossa on oma suihku ja WC, joissakin asunnoissa on oma keittosyvennys. Tämän lisäksi asukkaidemme käytössä on sisäpiha sekä yhteiset  viihtyisät keittiö-, oleskelu- ja saunatilat.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee kaikkien palveluiden läheisyydessä Rauman keskustassa.

Tulo-ohjeet

Mainiokoti Jussoila sijaitsee Rauman vanhaa rautatieasemaa vastapäätä. Pysäköinti on mahdollista joko palvelukodin pihalla tai vastaapäätä olevan Rauman vanhan rautatieaseman pihalla.

Busseilla  pääsee Rauman keskustaan ja sieltä Jussoilaan matkaa n. 1km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Virikkeellisen arjen lisäksi, ohjelmaa on useita kertoja viikossa hoitajien sekä ulkopuolisten toimijoiden järjestämänä. Päiväkodeista lapset käyvät laulamassa, trubaduurit esiintymässä, hartauksia pidetään seurakunnan toimesta säännöllisesti, koiraystäviä käy vierailuilla, leivomme, pelaamme bingoa ja jumppaamme säännöllisesti.

Henkilöstö

Kodissamme työskentelee lämmin ja osaava henkilökunta. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ympärivuorokautisessa asumisessa sekä nimeämme omahoitajan. 


 • Yksikön johtaja
  Kaisa Räsänen
  p. 050 386 9199 

  kaisa.rasanen@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  2. Kerros Kanerva hoitajat p. 040 809 9714
  3. Kerros Kastanja hoitajat p. 044 280 2641
  4. Kerros Kuusama hoitajat p. 040 487 3902
 • Osoite:
  Karjalankatu 16
  26100 Rauma
 • Mainiokoti Jussoila

  • Lämmin ja osaava henkilökunta 

  • Ympärivuorokautista hoivaa 

  • Keskeinen sijainti

  • Keskustan palvelut lähellä

  • Esteettömät viihtyisät tilat 

  • Sauna

  • Hyvät ulkoilumahdollisuudet 

 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.