Mainiokoti Kallavesi

Mainiokoti Kallavesi sijaitsee Kallaveden rannalla Petosen kaupunginosassa Kuopiossa, noin 12 kilometriä keskustasta etelään. Tarjoamme kodissamme yksilöllistä hoivaa ja ympärivuorokautisia asumispalveluita ikääntyville asiakkaille.

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilökuntamme kohtaa jokaisen asiakkaan yksilöllisesti tarjoten tukea ja hoivaa jokaisen omien tarpeiden mukaan. Meillä on mahdollisuus turvalliseen omannäköiseen elämään.  

Näin asut meillä

Asukashuoneissa on valmiina hoivasänky. Muuten voit kalustaa kodin omannäköiseksi. Huoneissa on oma wc ja suihku. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota tilojen esteettömyyteen. 

Valttejamme ovat hyvä, lämminhenkinen ja arjen tarpeita vastaava hoito ja huolenpito, josta vastaavat ammattitaitoiset sairaan- ja lähihoitajat. Asiakkaiden omat voimavarat otetaan käyttöön ja vahvistetaan niitä sekä pidetään yhteisöllisyydestä huolta yhdessä olemalla ja tekemällä. Talossa on ystävällinen ja toimelias ilmapiiri, tekemisen meininki. Meillä viihdytään töissä.  

Meille asukkaaksi? 

Kuulostaako Mainiokoti Kallavesi kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua? 

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Mainiokoti Kallaveteen voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta. 

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti Kallavedessä on kolme ryhmäkotia, jotka on nimetty Kallaveden saarten mukaan: Kielosaari, Honkasaari ja Lehtosaari. Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Myös vuoteella pääsee terasseille, joista voi valita mieluisimman auringon suunnan mukaan! Yhteistiloja ovat eri toimintoihin muunneltavissa olevat ryhmäkotialueet ja pääaula. Aidatuilla sisäpihoilla on grillikatokset.

Kodin ympäristö

Kotimme on Kallaveden rannassa upeiden ulkoilumaastojen äärellä. Läheisessä venesatamassa on mahdollisuus käydä asukkaiden kanssa retkeilemässä.

Tulo-ohjeet

Kuopion keskustasta 12 km. Paikallisliikenteen bussi nro 21 pysähtyy muutaman sadan metrin päässä olevalle pysäkille useita kertoja päivässä. 

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Yhteistiloissa järjestetään mm. tietovisailua, jumppaa, musiikkia, muistelua, taidetuokioita, karaokea, pianonsoittoa ja yhteislaulua, juhlia ja leivontaa. Pihalla on tarjolla kasvien hoitoa, grillausta ja ulkoilua. Järjestämme myös retkiä talon ulkopuolelle. Talossamme toimii myös aktiivinen läheisryhmä.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstömme kohtaa jokaisen asiakkaan yksilöllisesti tarjoten tukea ja hoivaa jokaisen omien tarpeiden mukaan. Henkilöstömme on paikalla ympäri vuorokauden. Meillä on mahdollisuus turvalliseen ja omannäköiseen elämään. Laadimme kaikille asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. • Yksikön johtaja
  Kati Jääskeläinen
  p. 040 741 9800

  kati.jaaskelainen@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Ryhmäkoti
  Kielosaari p. 040 455 3081

  Ryhmäkoti
  Honkasaari p. 040 455 3060

  Ryhmäkoti
  Lehtosaari p. 040 455 3070
 • Osoite:
  Koiravedenkatu 10
  70800 Kuopio
 • Maniokoti Kallavesi

  • Ympärivuorokautista hoivaa
  • Lyhytaikaista hoivaa
  • Yksilöllinen ja arvokas arki
  • Maukas kotiruoka
  • Esteettömät tilat
  • Upeat ulkoilumaastot
  • Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstö
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.