Mainiokoti Käpylä

Huoletonta ja turvallista asumista Mainiokoti Käpylässä

Mainiokoti Käpylä sijaitsee vanhan Puu-Käpylän kupeessa lähellä kaikkia palveluita. Tarjoamme kodissamme yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen. Vaihtoehtoja on aina ympärivuorokautisesta hoivasta kevyempään palveluasumiseen. Lue lisää >> 
  
Kodissamme on viihtyisät ja valoisat tilat sekä hyvät mahdollisuudet ulkoiluun kauniissa ympäristössä. Asukkaidemme käytössä on ikäihmisten tarpeita silmälläpitäen suunniteltu kuntosali. Kotimme fysioterapeutti järjestää ohjattuja liikuntatuokioita kuntosalissamme. 

Näin asut meillä 

Palveluasunnoissamme voit asua itsenäisesti omassa kodissa ja saada palveluita oman tarpeesi mukaan. Mainiokoti Käpylässä Viherniityssä ja Sinitaivaassa asuvat asukkaat saavat hoivaa ympäri vuorokauden. Yhteisöllisyys, välittäminen ja viihtyisä ympäristö on meille tärkeää Mainiokoti Käpylässä.  

Meille asukkaaksi? 

Olisiko Mainiokoti Käpylä sinun tai läheisesi koti? 

Voit tulla meille asiakkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen. Mainiokoti Käpylään voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta. 

Kodit ja yhteistilat 

Meiltä löytyy erikokoisia palveluasuntoja. Palveluasunnossa elät itsenäistä elämää, kalustat asuntosi haluamallasi tavalla. Palveluasukkaana räätälöimme sinulle juuri ne palvelut mitä kulloinkin tarvitset. Talon alakerrassa sijaitsee herkullista kotiruokaa tarjoava lounasravintola. Asukkaidemme käytössä on sauna ja kuntosali.

Ympärivuorokautisessa hoivakodissa on valmiina hoivasänky. Muuten voit kalustaa kodin omannäköiseksi. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. 

Kodin ympäristö 

Kodistamme on hyvät kulkuyhteydet eri puolille kaupunkia. Kaikki palvelut ovat lähietäisyydellä. Samassa talossa on tarjolla kampaamo- ja fysioterapiapalveluja.

Tulo-ohjeet

Meille pääset helposti  Helsingin keskustasta busseilla. Pihallamme on myös parkkipaikkoja.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta 

Mainiokoti Käpylä on koti, jossa voit elää turvallista ja oman näköistä elämää. Välittävä henkilökuntamme auttaa, hoivaa ja tukee sinua. Järjestämme kodissamme aktivoivaa toimintaa ja monenlaisia tapahtumia konserteista juhlalounaisiin, asukkaiden toivomuksia kuullaan aina.

Henkilöstö

Lämmin ja ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Toimintaterapeutti ja fysioterapeutti ovat asukkaidemme käytössä viikottain. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman, sekä nimeämme omahoitajan.

 • Yksikön johtaja
  Outi Äijälä
  p. 040 078 5503

  outi.aijala@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Tiimivastaava / sairaanhoitaja
  Annika Torri
  p. 044 734 1683

  Tiimivastaava / palveluasunnot
  Riitta Orenius
  p. 044 293 4444

  Ryhmäkoti Viherniitty p. 0400 582 368

  Ryhmäkoti Sinitaivas p. 0400 582 358
 • Osoite:
  Koskelantie 22-24
  00610 Helsinki
 • Mainiokoti Käpylä

  • Lämmin ja ammattitaitoinen henkilöstö
  • Ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille 
  • Palveluasumista
  • Lyhytaikaista hoivaa ikäihmisille 
  • Oma fysioterapeutti
  • Lounasravintola
  • Esteettömät tilat
  • Sauna
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.
{variable name="kaupunki" label="Yksikön kaupunki" tab="Yksikön tiedot" type="textarea"}{/variable}