Mainiokoti Kiiminki

Tarjoamme kodissamme yksilöllistä hoivaa ja asumispalveluita ikääntyville. Palvelukotiin voi muuttaa asumaan joko vakituisesti tai lyhytaikaisesti. Meillä on mahdollisuus turvalliseen omannäköiseen elämään. Tehtävämme on turvata ja taata asiakkaillemme mahdollisimman onnellinen, laadukas ja toiminnallinen elämä kodissamme.

Näin asut meillä

Kodissamme jokainen asiakas asuu omassa huoneessaan. Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnoissa. Meillä asukkaat tapaavat toisiaan mm. yhteisillä ruokailuhetkillä ja vapaa-ajan toiminnoissa. Juttuseuraa ja ystäviä löytyyy niitä kaipaaville.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainiokoti Kiiminki kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa  olet oikeutettu hakemaan Kelan etuuksia kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukea. Kotiimme voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta.

Kodit ja yhteistilat

Avara ja valoisa kotimme on suunniteltu asukkaiden viihtyisyyttä ajatellen.  Asukashuoneen voit kalustaa omannäköiseksi. Huoneissa on oma wc ja suihku. Kodissamme  on yhteinen ruokailutila ja oleskelutila. Kotimme saunan löylyjä kehutaan hyviksi. Kaikki kotimme tilat ovat esteettömiä. Iso, rauhallinen ja turvallinen sisäpiha on suosittu kahvipaikka kesäisin ja syksyisin.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Kiiminki sijaitsee rauhallisella omakotialueella parin kilometrin päässä Kiimingin keskustasta. Meillä on hyvät ulkoilumaastot kotimme ympärillä.

Tulo-ohjeet

Kiimingin keskustasta 2 km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme paljon toimintaa, tapahtumia ja juhlia. Viikoittaisesta ohjelmastamme löytyy mm. yhteislaulutilaisuudet, leivonta sekä seurakunnan järjestämät hartaushetket. Ulkoilemme säännöllisesti ja saunan lämmitämme vähintään kaksi kertaa viikossa. Kodissamme vierailee erilaisia esiintyjiä.

Henkilöstö

Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstömme kohtaa jokaisen asiakkaan yksilöllisesti tarjoten tukea ja hoivaa jokaisen omien tarpeiden mukaan. Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden auttaen asukkaita selviytymään päivittäisistä toiminnoista. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan. • Yksikön johtaja
  Johanna Riekki
  p. 0400 293 478

  johanna.riekki@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Sairaanhoitaja
  Greetta-Liisa Kangas
  p. 040-5390629
 • Osoite:
  Sammalojantie 2
  90900 Kiiminki (Oulu)
 • Mainiokoti Kiiminki

  • Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstö
  • Ympärivuorokautista hoivaa
  • Rauhallinen ja turvallinen ulkoilupiha
  • Lämmin ja kodikas tunnelma
  • Sauna
  • Mahdollisuus omannäköiseen elämään
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.