Mainiokoti Kultarusko

Mainiokoti Kultarusko tarjoaa lähimmäisellesi luotettavaa ja lämminhenkistä huolenpitoa sekä paikan, jota kutsua kodiksi. Viihtyisä ympäristö ja uudet tilat mahdollistavat arjen sujumisen. 
Onnellinen elämä tarvitsee ympärilleen arvostavan ja arvokkaan ilmapiirin, jossa jokaista kohdellaan omana yksilönään. Jokainen meistä kaipaa iän karttuessa toisen ihmisen tukea turvalliseen elämiseen. On mukavampaa tehdä matkaa yhdessä kun vierellä kulkee toinen ihminen, kanssakulkija.

Näin asut meillä

Mainiokoti Kultaruskon video >>

Jokainen asukkaamme on yksilö, jonka persoona saa näkyä. Omasta huoneesta asukas voi kalustaa viihtyisän rakkailla valokuvilla, huonekaluilla ja tärkeillä henkilökohtaisilla esineillä. Joukkoomme voi liittyä myös lyhyemmäksi ajaksi, omien yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme tilapäistä asumista ja huolenpitoa heille, jotka kaipaavat tukea kotihoidon rinnalle tai omaishoitajan loman ajaksi. Intervallihoitojaksot sovitaan etukäteen, jolloin uuden asukkaan tarpeet ja toipuminen sairaalahoidon jälkeen on mahdollisimman kuntouttavaa.

Tarjoamme kodikkaan ja turvallisen asuinympäräristön ikäihmisille, jotka tarvitsevat tukea, apua ja hoivaa päivittäisissä toiminnoissa. Kotimme keittiöstä tulvii tuoreen leivän tuoksu, hyvän ruuan merkitys onkin erittäin tärkeää ikäihmisten hyvinvoinnille. Tarjoamme maittavaa ruokaa tuttujen suomalaisten makujen ja tuoreiden raaka-aineiden muodossa. Huomioimme vaihtelevalla ruokalistalla asukkaidemme suosikkiruokia ja -makuja. Iltapäivällä nautimme usein kotitekoisia leivonnaisia. Keittiö on talomme sydän, josta olemme todella ylpeitä.

Meille asukkaaksi?

Asukkaaksi Kultaruskoon voi hakeutua ottamalla yhteyttä oman kunnan tai kaupungin sosiaalitoimeen anomalla maksusitoumusta tai yksityisesti, jolloin asukas maksaa palvelunsa itse. Asukkaillamme on mahdollisuus hakea Kelan asumistukea ja hoitotukea. 

Kodit ja yhteistilat

Kotimme on jaettu kahteen osaan Roosa- ja Helmikotiin. Kummassakin kodissa on 16 yhden hengen huonetta ja kaksi kahden hengen huonetta. Asukkailla on mahdollisuus rentoutua viihtyisissä saunatiloissamme. Kodikas saunamme tarjoaa tunnelmaa ja virkistystä asukkaillemme kaikkina vuodenaikoina.  Avarissa tiloissa voi liikkua turvallisesti ja esteettömästi. 

Kodin ympäristö

Viihtyisä pihapiirimme ja rauhallinen ympäristömme tarjoaa asukkaillemme oivalliset ulkoilu ja harrastusmahdollisuudet.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme arki on aktiivista ja täynnä touhua. Leivonta, askartelu, puutarhanhoito, musiikki ja liikunta kuuluvat olennaisena osana elämäämme. Fysioterapia Fysiotähti tarjoaa palveluita asukkaillemme viikoittain.

Henkilöstö

Kultaruskon ammattitaitoinen ja lämminhenkinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokainen asukas saa nimetyn omahoitajan, jonka kanssa hoito- ja palvelusuunnitelmaa toteuteutamme. Yhdenvertaisuus ja yksilölliset tarpeet huomioiva palvelu kaiken ikäisten ihmisten kesken on meille tärkeää. Kultarusko on ottanut sydämenasiakseen hyvän hoidon takaamisen elämänkaaren loppuun asti. • Yksikön johtaja
  Piia Niinimäki-Mikkonen
  p. 040 481 1982

  piia.niinimaki-mikkonen@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Roosa-koti
  Hoitajat
  p. 044 521 5234
  Sairaanhoitaja
  p. 040 637 4917

  Helmi-koti
  Hoitajat
  p. 044 975 6131
  Sairaanhoita
  p. 040 652 8639
 • Osoite:
  Pikkutasku 6
  27510 Eura
 • Mainiokoti Kultarusko

  • Ammattitaitoinen henkilöstö
  • Ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille 
  • Fysioterapiaa viikoittain
  • Turvallinen ulkoilupiha
  • Toiminnallinen arki
  • Esteettömät tilat
  • Valmistuskeittiö
  • 4 kahden hengen huonetta
  • Saunaosastot molemmissa ryhmäkodeissa 


 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.