Mainiokoti Lehtisaari

Mainiokoti Lehtisaari sijaitsee vehreässä Lehtisaaressa Helsingin ja Espoon rajalla. Tarjoamme kodissamme yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen. Meiltä löytyy yksilöllisiä vaihtoehtoja aina lyhytaikaisesta palveluasumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoivaa ja hoitaa vuorokauden ympäri asukkaitamme. 

Näin asut meillä 

Mainiokoti Lehtisaaressa on 4 ryhmäkotia, jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku. Kaikissa huoneissa on valmiina hoivasänky, muuten voit kalustaa kotisi oman näköiseksi. Järjestämme kodissamme monenlaista toimintaa, konsertteja ja tapahtumia, asukkaidemme yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Omaiset ja läheiset ovat meille aina tervetulleita. 

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Lehtisaari kodilta, jossa sinä tai läheisesi haluaisi asua?  

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen. Mainiokoti Lehtisaareen voit tulla asumaan myös toisesta kaupungista tai kunnasta. Meille voi tulla asumaan myös lyhytaikaisesti esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi.

Kodit ja yhteistilat

Olemme suunnitelleet Mainiokoti Lehtisaaren tilat vanhusten ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Asukkaamme asuvat omissa huoneissaan, joissa on oma kylpyhuone. Kodissamme on myös esteetön tilava sauna.  Mainiokoti Lehtisaaressa on asukkaillemme oma suojaisa piha sekä katettu aurinkoinen oleskeluterassi ruukkukasveineen.

Kodin ympäristö 

Mainiokoti Lehtisaaren sijaitsee lähellä merta, hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Lehtisaaressa meri sekä kauniit ulkoilureitit ovat lähellä. 

Tulo-ohjeet

Pihallamme on hyvin parkkitilaa.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme yhteisiä juhlia, tapahtumia ja toimintaa. Käymme ulkoilemassa merellisessä ympäristössä, viihdymme ja vietämme aikaa yhdessä. Omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita joukkoomme.

Henkilöstö 

Osaava, koulutettu ja lämmin henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme kotimme asukkaille henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan. 

 


 • Yksikön johtaja
  Jutta Manninen
  p. 040 670 9846

  jutta.manninen@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  1.krs. Majakka
  Hoitajat
  p. 040 717 2841
  Tiimivastaava
  Popular Gautam
  p. 050 591 6273

  2.krs. Tähti
  Hoitajat
  p. 040 717 2794
  Outi Valli
  p. 050 364 2913

  fax. 020 581 3389
 • Osoite:
  Papinpöydänkuja 2
  00340 Helsinki
 • Mainiokoti Lehtisaari

  • Osaava, koulutettu ja lämmin henkilöstö

  • Vakituista ja lyhytaikaista palveluasumista 

  • Sauna 

  • Esteettömät tilat 

  • Ulkoterassi, merellinen ympäristö 

  • Hyvät kulkuyhteydet 

 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.