Mainiokoti Lukkari

Näin asut meillä

Mainiokoti Lukkari, Mehiläisen uusi 40-paikkainen ikääntyneiden palvelukoti avautuu Riihimäelle keväällä 2020. Palvelunkodissa tullaan hyödyntämään Kuusikkoaho Oy:n yhteisöllistä Virkkulankylä-konseptia. Olemme mukana yhdessä Kuusikkoahon kanssa kehittämässä yhteisöllisyyttä sekä miellyttävää asumisen ja elämisen ympäristöä. Lue lisää >>

Meille asukkaaksi?

Asukkaaksi voi hakeutua joko Riihimäen kaupungin palveluohjauksen kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä palvelukotiin sen valmistuttua.

Koti ja yhteistilat

Uuteen ikääntyneiden palvelukotiin Mainiokoti Lukkariin tulee yhteensä 30 paikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville asukkaille ja 10 palveluasumisen paikkaa. 

Rakennushankkeesta vastaa Lehto Tilat Oy:n Hyvinvointitilat-yksikkö ja yhteisöllisen Virkkulankylä-kokonaisuuden suunnitteluun osallistuu Mehiläisen lisäksi Kuusikkoaho Oy, joka suunnittelee samaan pihapiiriin myös kerrostaloa senioreille. Mainokoti Lukkarin on määrä valmistua keväällä 2020.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Mainiokoti Lukkarissa hyödynnettävä Virkkulankylä-konsepti tarjoaa asukkaille viihtyisän asuinympäristön lisäksi myös sosiaalista toimintaa ja aktiivista arkea tuen ja hoiva-asumisen lisäksi.

Virkkulankylissä asumisen ja itsestään huolehtimisen halutaan olevan mukavaa ja vaivatonta. Virkkulankylät poikkeavatkin tavanomaisista senioriasunnoista ja hoivakodeista siten, että asuminen ja palvelut on suunniteltu niin, että asukkaat ovat osa yhteisöä, joka luo toimeliaisuutta ympäristöönsä.

Henkilöstö

Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.

 • Palvelujohtaja
  Laura Eskelinen
  p. 040 455 9650  

  laura.eskelinen@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Myynti- ja markkinointipäällikkö
  Päivi Luopajärvi
  p. 044 734 6474

  paivi.luopajarvi@mehilainen.fi
 • Osoite:
  Pesispolku 1
  11130 Riihimäki
 • Mainiokoti Lukkari

  • Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstö
  • Uudet, esteettömät, valoisat ja kodikkaat tilat
  • Ympärivuorokautista hoivaa
  • Yhteisöllinen Virkkulankylä- ilmapiiri
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.