Mainiokoti Ruusu

Huom! Mainiokoti Ruusu ei ota tällä hetkellä uusia asukkaita. Jyväskylän seudun ja muun Keski-Suomen asukaspaikkatiedustelut voi osoittaa aluepäällikkö Johanna Ojalalle, johanna.ojala@mehilainen.fi, p. 0400 413 642

Palokkajärven rantamaisemissa sijaitseva Mehiläisen palvelukoti Ruusu on osa isompaa korttelihanketta, johon kuuluu myös Jyväskylän Varttuneiden Asumisoikeusyhdistyksen (JASO) asumisoikeusasuntoja ja Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:n vuokra-asuntoja. Vuokra- ja omistusasunnot soveltuvat hyvin vähemmän hoivaa ja tukea tarvitseville ikäihmisille. Lisäksi kortteliin on SRV:n markkinoimia omistusasuntoja. Uuden korttelin kaikki rakennukset ovat yhteydessä toisiinsa.
ARAn asukasvalintaohjeet >>  ARAn asukasvalintaopas >> ARA asuntohakemuslomake >>

Näin asut meillä

Kotimme tilojen suunnittelussa on panostettu siihen, että asukas voi kokea oman arkensa turvalliseksi ja mielekkääksi silloin, kun kotona ei enää pärjää. Huomioimme  asukkaidemme yksilölliset tarpet ja heille taataan oman näköinen elämä. 

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti Ruusussa on 30 asukaspaikkaa. Kotimme yhteiset tilat ovat avarat ja kaikki asunnot ovat reilun kokoisia. 

Lounasravintola Ruusu

Talossa toimii myös Lounasravintola Ruusu joka on avoinna arkisin klo 10-14. Ravaintolassa tarjotaan maukasta kotiruokaa. Katso Lounasravintola Ruusun ruokalistat täältä >>

Kodin ympäristö

Naapurista löytyy kirjasto ja Palokan koulutuskeskus. Jyväskylän keskusta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Mainiokoti Ruusu sopii hyvin myös yhteisöllisyyttä arvostavalle asukkaalle, sillä yhteisiä tiloja ja aktiviteetteja on tarjolla runsaasti asukkaiden mieltymysten mukaisesti.

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.

 • Aluepäällikkö
  Johanna Ojala
  p. 0400 413 642

  johanna.ojala@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Hoitajat 24h
  p. 040 486 5739

  Sairaanhoitaja
  Ark. 8-16
  p. 040 357 7588

  Lounasravintola Ruusu
  Ruokapalveluvastaava
  Henri Oinas
  p. 040 548 5867
 • Osoite:
  Lukutie 1
  40270 Palokka
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.