Mainiokoti Ruusu

Mehiläisen uusi ikääntyneiden palvelukoti Mainiokoti Ruusu avautuu Jyväskylän Palokkaan alkuvuonna 2018. Uusi kotimme tulee olemaan osa isompaa korttelihanketta, jonka yhteydessä rakennetaan myös asumisoikeus-, vuokra- sekä omistusasuntoja.

Palokkajärven rantamaisemiin rakentuva Mehiläisen palvelukoti on osa isompaa korttelihanketta, johon kuuluu myös Jyväskylän Varttuneiden Asumisoikeusyhdistyksen (JASO) asumisoikeusasuntoja ja Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:n vuokra-asuntoja. Vuokra- ja omistusasunnot soveltuvat hyvin vähemmän hoivaa ja tukea tarvitseville ikäihmisille. Lisäksi kortteliin tulee SRV:n markkinoimia omistusasuntoja. Uuden korttelin kaikki rakennukset ovat yhteydessä toisiinsa. Korttelin rakentaa SRV ja Mehiläinen toimii tiloissa vuokralaisena. Mainiokoti Ruusun ympärivuorokautisen asumispalvelun lisäksi korttelin kaikkiin asuntoihin on mahdollisuus hankkia Mehiläisen tarjoamia palveluja. Kyseessä on ARA-tuettu hanke, minkä vuoksi asuinkustannukset tulevat olemaan edulliset asukkaille.  ARAn asukasvalintaohjeet >>  ARAn asukasvalintaopas >>

Näin asut meillä

Kotimme tilojen suunnittelussa on panostettu siihen, että asukas voi kokea oman arkensa turvalliseksi ja mielekkääksi silloin, kun kotona ei enää pärjää.  Asukkaiden omat yksilölliset tarpeet huomioidaan ja heille taataan oman näköinen elämä. 

Kodit ja yhteistilat

Uuteen Mainiokoti Ruusuun tulee yhteensä 30 asukaspaikkaa. Kotimme yhteiset tilat ovat avarat ja kaikki asunnot ovat reilun kokoisia. 

Kodin ympäristö

Naapurista löytyy kirjasto, Palokan koulutuskeskus, K-market ja kuntokeskus. Jyväskylän keskusta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Mainiokoti Ruusu sopii hyvin myös yhteisöllisyyttä arvostavalle asukkaalle, sillä yhteisiä tiloja ja aktiviteetteja on tarjolla runsaasti asukkaiden mieltymysten mukaisesti.

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.

 • Yksikön johtaja
  Miia Pirttimäki
  p. 040 198 3973

  miia.pirttimaki@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Myynti- ja markkinointipäällikkö
  Päivi Luopajärvi
  p. 044 734 6474
 • Osoite:
  Lukutie 1
  40270 Palokka
 • Mainiokoti Ruusu

  • Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstö
  • Uudet, esteettömät, valoisat ja kodikkaat tilat
  • Yhteisöllinen ja monipuolinen asuinympäristö
  • Ympärivuorokautista hoivaa
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa: