Mainiokoti Ruusu

Palokkajärven rantamaisemissa sijaitseva Mehiläisen palvelukoti Ruusu on osa isompaa korttelihanketta, johon kuuluu myös Jyväskylän Varttuneiden Asumisoikeusyhdistyksen (JASO) asumisoikeusasuntoja ja Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:n vuokra-asuntoja. Vuokra- ja omistusasunnot soveltuvat hyvin vähemmän hoivaa ja tukea tarvitseville ikäihmisille. Lisäksi kortteliin tulee SRV:n markkinoimia omistusasuntoja. Uuden korttelin kaikki rakennukset ovat yhteydessä toisiinsa. Korttelin rakentaa SRV ja Mehiläinen toimii tiloissa vuokralaisena. Mainiokoti Ruusun ympärivuorokautisen asumispalvelun lisäksi korttelin kaikkiin asuntoihin on mahdollisuus hankkia Mehiläisen tarjoamia palveluja. Kyseessä on ARA-tuettu hanke, minkä vuoksi asuinkustannukset tulevat olemaan edulliset asukkaille.  
ARAn asukasvalintaohjeet >>  ARAn asukasvalintaopas >> ARA asuntohakemuslomake >>

Näin asut meillä

Kotimme tilojen suunnittelussa on panostettu siihen, että asukas voi kokea oman arkensa turvalliseksi ja mielekkääksi silloin, kun kotona ei enää pärjää.  Asukkaiden omat yksilölliset tarpeet huomioidaan ja heille taataan oman näköinen elämä. 

Kodit ja yhteistilat

Uuteen Mainiokoti Ruusuun tulee yhteensä 30 asukaspaikkaa. Kotimme yhteiset tilat ovat avarat ja kaikki asunnot ovat reilun kokoisia. 

Lounasravintola Ruusu

Talossa toimii myös Lounasravintola Ruusu joka on avoinna arkisin klo 10-14. Ravaintolassa tarjotaan maukasta kotiruokaa. Katso Lounasravintola Ruusun ruokalistat täältä >>

Kodin ympäristö

Naapurista löytyy kirjasto, Palokan koulutuskeskus, K-market ja kuntokeskus. Jyväskylän keskusta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Mainiokoti Ruusu sopii hyvin myös yhteisöllisyyttä arvostavalle asukkaalle, sillä yhteisiä tiloja ja aktiviteetteja on tarjolla runsaasti asukkaiden mieltymysten mukaisesti.

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.

 • Yksikön johtaja
  Miia Pirttimäki
  p. 040 198 3973

  miia.pirttimaki@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Lounasravintola Ruusu
  Ruokapalveluvastaava
  Henri Oinas
  p. 040 548 5867

  anu.karmouh@mehilainen.fi
 • Osoite:
  Lukutie 1
  40270 Palokka
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.