Mainiokoti Sinivuokko

Katso lähihoitaja Jukan haastattelu täältä >>

Mainiokoti Sinivuokko sijaitsee Hyvinkäällä Sinivuokontiellä, viehättävällä ja rauhallisella omakotialueella Martin kaupunginosassa. Kotimme on turvallinen paikka asua ikäihmiselle, joka tarvitsee yksilöllistä hoivaa vakituiseen tai tilapäiseen tarpeeseen. Asukkaidemme hyvinvoinnista huolehtii asiantunteva henkilökunta, joka on paikalla ympäri vuorokauden. Hoivatyömme perustana on ihmisarvoa sekä elämän merkityksellisyyttä ja ainutlaatuisuutta korostava tapa toimia. Omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita vierailemaan kodissamme.

Näin asut meillä

Asukkaillamme on käytössään tilavat omat huoneet, jotka voi kalustaa omilla rakkailla tavaroilla ja huonekaluilla. Hoivasänky on kaikilla asukkaillamme valmiina huoneessa.

Meille asukkaaksi?

Vire Koti Sinivuokkoon voi tulla asukkaaksi sopimalla asiasta Hyvinkään kaupungin tai muun kunnan sosiaalityöntekijän kanssa tai itse maksaen. Kaikissa tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Lämminhenkinen Mainiokoti Sinivuokko on viihtyisä ja turvallinen hoivakoti, jossa asukkaamme asuvat omissa huoneissaan. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Yhteisissä tiloissa vietetään aikaa toisten kanssa, luetaan harrastetaan ja seurustellaan.

Kodin ympäristö

Kodissamme on suojattu, turvallinen ja aurinkoinen sisäpiha asukkaitamme varten. Kotimme rauhallisessa ympäristössä on hyvä ulkoilla.

Tulo-ohjeet

Mainiokoti Sinivuokko sijaitsee Hyvinkään keskustasta noin 3km päässä, Martin kaupunginosassa. Rautatieasemalta Bussi nro 5 kulkee Marttiin. Bussipysäkki noin 500metrin päässä.

Parkkipaikat löytyvät talon edestä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Ulkoilemme säännöllisesti asukkaidemme kanssa ja teemme kaikkea mukavaa yhdessä. Järjestämme tapahtumia, asukaslähtöistä toimintaa ja juhlia kodissamme. 

Henkilöstö

Osaava, välittävä henkilöstömme on paikalla päivin öin. Kaikille asukkaillemme tehdään henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja.

 • Yksikön johtaja
  Marika Ruissalo
  p. 040 767 8344

  marika.ruissalo@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Tiimivastaava
  Birgitta Ojonen p. 040 176 9886

  Hoitajat tiimi 1 p. 044 275 4588
  Hoitajat tiimi 2 p. 044 275 4586
 • Osoite:
  Sinivuokontie 19
  05810 Hyvinkää
 • Mainiokoti Sinivuokko

  • Osaava, koulutettu ja välittävä henkilöstö

  • Ympärivuorokautista hoivaa 

  • Monipuolista toimintaa 

  • Esteettömät tilat 

  • Kaunis luonto ja ympäristö 

 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.