Mainiokoti Tavastia

Mainokoti Tavastia, Mehiläisen uusi 30-paikkainen ikääntyneiden palvelukoti, avautuu Hämeenlinnan Ahvenistoon syksyllä 2018. Palvelukodin suunnittelussa on panostettu turvallisuuden ja kodikkuuden lisäksi myös julkisivuun, sillä rakennus tulee näyttämään ulospäin tyylikkäältä kartanolta.

Näin asut meillä

Mainiokoti Tavastiaan tulee yhteensä 30 palveluasumisen asukaspaikkaa, jotka tarjoavat ympärivuorokautista hoivaa ja aktiivista arkea asukkailleen. Koti on valmis vastaanottamaan asukkaita syksyllä 2018. Mehiläisen palvelukodeissa panostetaan siihen, että tilaratkaisut ovat selkeitä ja asukkaiden käyttöön löytyy myös viihtyisiä yhteisiä tiloja.

Meille asukkaaksi?

Asukkaaksi voi hakeutua joko Hämeenlinnan kaupungin palveluohjauksen kautta tai olemalla suoraan yhteydessä palvelukotiin sen valmistuttua.

Kodit ja yhteistilat

Mainiokoti Tavastian julkisivu on suunniteltu muistuttamaan kartanoa. Palvelukodin kaikki tilat on suunniteltu turvallisiksi ja kodikkaiksi.

Kodin ympäristö

Kaupungin palvelut ovat lähellä, mutta palvelukodin ympäristö on silti mukavan rauhallinen.

Henkilöstö

Mainiokoti Tavastia tulee avautuessaan työllistämään noin 20 hoiva-alan ammattilaista, mukaan lukien palvelukodin oman keittiön henkilöstön. • Palvelujohtaja 
  Liisa Rantakokko
  p. 040 455 1407 

  liisa.rantakokko@mehilainen.fi


 • Yhteystiedot:
  Myynti- ja markkinointipäällikkö
  Päivi Luopajärvi
  p. 044 734 6474
 • Osoite:
  Sammontie 3
  13500 Hämeenlinna
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa: