Kurssille tulo

Kun Kela tekee päätöksen kuntoutuskurssille hyväksymisestä, Kela toimittaa tiedon päätöksestä suoraan meille. Sen lisäksi saat päätöksen kirjeenä kotiisi. Otamme sinuun yhteyttä ennen kurssin alkua, viimeistään kun kutsumme Teidät kirjeellä kurssille. Mikäli haluat, voit ottaa meihin yhteyttä koska tahansa puhelimitse ennen tai jälkeen kurssin.

Kutsukirje sisältää kurssin osallistumiseen liittyviä ohjeita. Lisäksi toimitamme sinulle tietoa palveluistamme, joita voit hyödyntää kurssin aikana.

Kurssin ateriapalvelut

Kurssin hintaan sisältyy kaikki ateriat alkaen aamiaisesta ja päättyen iltapalaan. Ateriat valmistaa meidän oma keittiö. Ravintola huolehtii myös erityisruokavaliosta.

Oleskelutilat, ulkoilu ja luonto

Mainiokoti Toivonlahdessa on esteettömät ja avarat tilat. Paikka sijaitsee rauhallisella ja kauniilla paikalla Ilomantsinjärven rannalla. Ulkoalueet ovat liikuntaan hyvin sopivat kaikkina vuoden aikoina. Kesällä voit pulahtaa myös uimaan läheiseen rantaan. Talvella hyvin hoidetut hiihtoladut ovat lähellä. Rantakodalla voi nauttia kotakahvia esteettömän kulkumatkan päässä.

Kurssin aikana on ohjattua vapaa-ajan toimintaa. Ohjatun toiminnan lisäksi kurssilaisilla on mahdollisuus rentoutua allasosastolla ja nauttia muista palveluistamme. Voit nauttia esimerkiksi erilaisista kylvyistä, hieronnoista ja jalkahoidosta. Hoidot kannattaa varata hyvissä ajoin ennen kurssille saapumista.