Majoituspalvelut


Mainiokoti Toivonlahden majoituspalveluja käyttää usein pariskunnat, joista toinen puoliso tarvitsee jonkin verran tai enemmänkin avustuspalveluja. Toivonlahti on turvallinen paikka nauttia valmiiksi katetuista ruokapöydistä päivän mittaan ja omatoimisista tai henkilökunnan tuottamista palveluista. Fysioterapeuttimme toteuttavat monenlaisia palveluja aina kylpy- ja parafiinihoitoihin hieronnan ja terapian lisäksi.

Majoituspalvelujen käyttäjillä on mahdollisuus käyttää Ilomantsin kunnan uimahallin palveluja. Uimahallista löytyvät monipuoliset altaat moneen makuun, hierovaa ja virtaavaakin vettä eri tavoin. Nykyaikainen kuntosali on asiakkaiden käytössä.

MAJOITUSVARAUKSET

Neuvonta p. 0400 357 200

Otamme majoitusvarauksia vastaan puhelimitse arkisin ma-pe klo 9-16

MAJOITUKSEN LASKUTUS

Voitte maksaa huonemaksunne saapuessanne majoittumaan tai neuvonnan aukioloaikoina.
Neuvonnan ollessa kiinni lähtiessänne (esim. viikonloppuna), lähetämme majoituksen laskun jättämäänne osoitteeseen, jos ette ole ehtineet maksaa majoitustanne neuvonnan aukioloaikoina.Perushinnat vrk/hlö:


norm.hinta eläkeläiset
Yöpyminen


 55,00 €  45,00 €Lisämaksut vrk/hlö:
Puolison avustaminen aamu- ja iltatoimissa
 40,00 €
Lisävuode


 30,00 €  30,00 €
Lemmikkilisä


 25,00 €  25,00 €
Täysihoitolisä (sis. aamiainen, lounas, päivällinen)  18,30 €  18,30 €


Huonehintoihin sisältyy aamupala, kuntosalin, saunojen ja allasosaston käyttö uimahallin aukioloaikoina. Talossa on langaton verkkoyhteys, joka on asiakkaillemme maksuton. Kysy tunnukset vastaanotostamme.

Sovellamme Majoitus- ja Ravintolapalvelut Ry Maran ohjeistamia Majoitusliikkeiden yleisiä varaus– ja peruutusehtoja kaikkiin huonevarauksiimme.

Neuvonta on avoinna arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 9-16

Tullessasi majoittumaan neuvonnan aukioloaikojen ulkopuolella (esim. iltaisin, arkipyhäisin tai viikonloppuisin), talossa töissä oleva päivystävä työntekijämme majoittaa teidät. 

Toimi näin:

  • Saavu Toivonlahden infoon (1. krs), infon oven ulkopuolella on päivystävän työntekijän numero p. 0400 356 227. Soita siihen, jolloin päivystävä työntekijämme saapuu majoittamaan teidät
  • Työntekijämme antaa teille huoneen avaimen ja majoituskortin täytettäväksi, jonka täyttämisen jälkeen voit siirtyä huoneeseen
  • Lähtöpäivänä huoneenavaimen voi palauttaa infoon tai infon kiinniollessa infon edessä olevaan postilaatikkoon
  • Infon ollessa kiinni lähtiessänne, lähetämme laskun majoituksesta jälkikäteen majoituskortissa ilmoitettuun osoitteeseen, jos ette ole voineet maksaa majoitustanne neuvonnan aukioloaikoina

 Kiitos yhteistyöstä!