Mainiokoti Vihtori

Tarjoamme kodissamme viihtyisiä asuntoja ja yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen. Lämmin, välittävä henkilökuntamme hoivaa ja huolehtii asukkaistamme ammattitaidolla.

Näin asut meillä

Mainiokoti Vihtori on viihtyisä, katutasossa oleva esteetön uusi hoivakoti, jossa asukkaamme asuvat omissa huoneissaan. Panostamme kodissamme korkeatasoiseen hoitoon kodikkaassa ympäristössä.

Meille asukkaaksi?

Mainiokoti Vihtoriin voi tulla asukkaaksi eri kunnista ja kaupungeista, sopimalla asiasta oman paikkakunnan sosiaalityöntekijän kanssa, palvelusetelillä tai yksityisasiakkaana. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Koti ja yhteistilat

Kodissamme on 30 ryhmäkotiasuntoa kooltaan 22 neliötä. Kaikissa huoneissa on oma wc/suihkutila. Jokainen voi kalustaa oman huoneensa haluamillaan tavaroilla ja huonekaluilla, ympärivuorokautisessa hoivassa asiakkaalle on valmiina hoivasänky. Valmistamme kotimme omassa keittiössä herkulliset ateriat asukkaillemme.

Kodin ympäristö

Kotimme puutarhamainen piha on turvallinen ja viihtyisä, tarjoten asukkaille ja läheisille oivallisen ulkoilu ja oleskelumahdollisuuden. 

Tulo-ohjeet

Sijaitsemme n. 2 km päässä Kemin keskustasta.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kodissamme järjestetään juhlia, tapahtumia ja yhteistä aktiviteettia asukkaiden mieltymysten mukaan.

Henkilöstö

Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan. • Yksikön johtaja
  Sari Holappa
  p. 040 505 2160

  sari.holappa@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Ryhmäkoti Anselmi
  Hoitajat
  p. 040 626 7863

  Ryhmäkoti Hilma
  Hoitajat
  p. 040 358 0756
 • Osoite:
  Rovankatu 1
  94700 Kemi
 • Mainiokoti Vihtori

  • Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstö
  • Uudet, esteettömät, valoisat ja kodikkaat tilat
  • Ympärivuorokautista hoivaa
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.