Palveluasunnot Villa Marski

Lähetä tarjouspyyntö

Mikkelin keskustaan valmistuu loppukesästä 2018 uusi upea kotimme Villa Marski. Marski sijaitsee keskeisellä paikalla Mikkelin torin laidalla vanhassa arvokkaassa kiinteistössä. Marskin 5. kerrokseen on saneerattu 15 Villa -palveluasuntoa. Hyvin varustellut asuntomme soveltuvat kevyempään villa-palveluasumiseen ikäihmisille, jotka tarvitsevat säännöllisesti erilaisia palveluita. 

Kotisairaanhoitomme seuraa terveydentilaasi ja huolehtii tarvittaessa lääkehuollostasi. Voit noutaa ateriat kotiisi tai pyytää tarvittaessa kotiinkuljetuksen. Meiltä saat myös siivouspalvelua tai pyykkihuoltoa oman tarpeesi mukaan. Kotipalvelun työntekijä auttaa sinua arkiaskareissa kuten pesuissa ja pukeutumisessa tai ulkoilussa ja asioinneissa.

Asumisen kustannukset koostuvat vuokrasta, sähkö- ja vesimaksusta+palvelumaksusta. Asiakas voi valita haluamansa palvelut palveluhinnastostamme joko valmiina pakettiratkaisuna tai juuri itselle sopivat palvelut räätälöitynä, vähintään pienimmän paketin arvosta 495,00 eur/kk. Kysy lisää vapaista asunnoistamme!

Asunto507.pdf

Asunto509.pdf

Asunto512.pdf

Asunto517.pdf

Asunto518.pdf

Asunto519.pdf

Asunto520.pdf

Asunto521.pdf

Palveluasumisen hinnasto

Palveluasumisen hinnasto pdf

 • Yksikön johtaja
  Helena Tullinen
  p. 040 190 4693

  helena.tullinen@mehilainen.fi


 • Osoite:
  Hallituskatu 3
  50100 Mikkeli
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.
{variable name="kaupunki" label="Yksikön kaupunki" tab="Yksikön tiedot" type="textarea"}{/variable}