Palveluasunnot Villa Marski

Lähetä tarjouspyyntö

Mikkelin keskustaan valmistuu loppukesästä 2018 uusi upea kotimme Villa Marski. Marski sijaitsee keskeisellä paikalla Mikkelin torin laidalla vanhassa arvokkaassa kiinteistössä. Marskin 5. kerrokseen on saneerattu 15 Villa -palveluasuntoa. Hyvin varustellut asuntomme soveltuvat kevyempään palveluasumiseen ikäihmisille, jotka tarvitsevat säännöllisesti erilaisia palveluita. 

Kotisairaanhoitomme seuraa terveydentilaasi ja huolehtii tarvittaessa lääkehuollostasi. Voit noutaa ateriat kotiisi tai pyytää tarvittaessa kotiinkuljetuksen. Meiltä saat myös siivouspalvelua tai pyykkihuoltoa oman tarpeesi mukaan. Kotipalvelun työntekijä auttaa sinua arkiaskareissa kuten pesuissa ja pukeutumisessa tai ulkoilussa ja asioinneissa.

Asumisen kustannukset koostuvat vuokrasta, sähkö- ja vesimaksusta+palvelumaksusta. Asiakas voi valita haluamansa palvelut palveluhinnastostamme joko valmiina pakettiratkaisuna tai juuri itselle sopivat palvelut räätälöitynä, pienimmän paketin arvosta 495,00 eur/kk. Kysy lisää vapaista asunnoistamme!

Marski 5.krs.Villa palveluasuntojen pohjakuvat pdf
Villa Marski palveluasuntojen vuokrat.pdf


Palveluasumisen hinnasto

Palveluasumisen hinnasto 2018.pdf

 • Palvelujohtaja
  Kirsi Hukka
  p. 040 455 1407

  kirsi hukka@mehilainen.fi


 • Osoite:
  Hallituskatu 3
  50100 Mikkeli
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.
{variable name="kaupunki" label="Yksikön kaupunki" tab="Yksikön tiedot" type="textarea"}{/variable}