Villa Aurora

Villa Aurora on turvallinen koti ympärivuorokautista apua ja hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Villa Aurora tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Koulutettu henkilökuntamme on paikalla aina ja auttaa asukasta arjen toimissa. Tarjoamme kodissamme erittäin hyvää lähiruokaa, joka valmistetaan omassa keittiössämme asukkaidemme toiveita kuunnellen.

Villa Aurora on kodikas ja viihtyisä paikka elää ja asua. Kaikki toimintamme on asukaslähtöisesti suunniteltua. Järjestämme Villa Aurorassa  monipuolisesti aktivoivaa tekemistä asukkaidemme toiveiden ja toimintakyvyn mukaan.

Näin asut meillä

Kotimme kaikki tilat ovat esteettömiä. Villa Auroran pihapiiri ja asuinalue on rauhallinen ja puitteet ulkoiluun ovat hyvät. Isompi palvelukeskus (mm. Raision Ikea, Kodin Anttila, K-Market) sijaitsevat n. 700 metrin päässä.

Meille asukkaaksi?

Kuullostaako Villa Aurora kodilta, jossa sinä tai omaisesi haluaisi asua? Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta tai itsemaksaen. Meille käyvät myös useimpien kuntien palvelusetelit. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Villa Aurorassa on 60 huoneistoa. Huoneet ovat kooltaan 25 m2 ja jokaisessa huoneessa on esteettömät wc- ja suihku. Asukas voi halutessaan kalustaa huoneensa omilla huonekaluilla ja tavaroilla. Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa Villa Aurora tarjoaa hoivasängyn ja siihen soveltuvan patjan. Asukkaillamme on käytössään yhteisiä oleskelutiloja ylä- ja alakerrassa, pieni saunaosasto alakerrassa ja isompi saunaosasto yläkerrassa ja pesula erikseen sovittavina aikoina.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee rauhallisella kerros- ja pientaloalueella Turun Länsinummessa, noin 6 kilometrin päässä kauppatorilta. 

Tulo-ohjeet

Yksikkö sijaitsee rauhallisella kerros- ja pientaloalueella Turun Länsinummessa, noin 6 kilometrin päässä kauppatorilta. Bussilinjat 2 ja 2A kulkevat talon läheltä, n. 200 metrin päästä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Järjestämme kodissamme monenlaista toimintaa, juhlia ja aktiviteettia asukkaidemme mieltymykset ja toiveet huomioiden.

Henkilöstö

Kodissamme työskentelee ammattitaitoinen ja välittävä henkilöstö. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja aktivointisuunnitelman ja nimeämme jokaiselle asukkaalle henkilökohtaisen omahoitajan.
 • Yksikön johtaja
  Sanni Heino
  p. 050 590 8396

  sanni.heino@mehilainen.fi


 • Yhteystiedot:
  Ryhmäkoti
  Vuokko p. 040 580 2439

  Ryhmäkoti
  Koivu p. 040 183 1746

  Ryhmäkoti
  Kielo p. 040 594 1096

  Ryhmäkoti
  Lehmus p. 040 485 5465
 • Osoite:
  Capsiankatu 3
  20320 Turku
 • Villa Aurora

  • Ammattitaitoinen ja välittävä henkilöstö
  • Ympärivuorokautista hoivaa
  • Kaksi saunaa
  • Kaikki palvelut lähellä
  • Toiminnallinen ja aktiivinen arki
  • Herkullinen ruoka
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.