Villa Ilonkaari

Villa Ilonkaaru sijaitsee länsi Tampereella, Tesoman kaupunginosassa osoitteessa Kohmankaari 9. Villa Ilonkaari on osa Tesoman elinkaarikorttelia ja kohde valmistuu syksyllä 2020. Kotimme on tunnelmallinen ja viihtyisä. Kodin välittömässä läheisyydessä sijaitsee Tesoman Hyvinvointikeskus monipuolisine palveluineen. Meille voivat tulla asumaan ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevat ikäihmiset.

Näin asut meillä

Osaava henkilökuntamme on läsnä kellon ympäri. Autamme asukkaitamme ylläpitämään mielekästä ja omannäköistä elämää. Kunnia-asiamme on asukkaidemme arvostava kohtaaminen. Kotimme arki on täynnä elämää.

Meille asukkaaksi

Villa Ilonkaaren asukkaaksi voi hakeutua Tampereen kaupungin asiakasohjauksen kautta.

Kodit ja yhteistilat

Kodissamme on neljä ryhmäkotia, joissa jokaisessa avara ruokasali, viihtyisät oleskelutilat sekä sauna. Lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä on kuntoilutila. Olemme suunnitelleet kaikki tilat esteettömiksi ja ikääntyneiden eritystarpeet huomioiden. Meillä on turvallinen piha-alue sekä viihtyisät parvekkeet asukkaidemme oleskelua ja virkistystä varten. Jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä ja tilava huone kylpyhuoneella. Huoneen saa sisustaa omilla kalusteilla mieleisekseen.

Kodin ympäristö

Koti sijaitsee Tesoman elinkaarikorttelissa. Asuinaluetta reunustavat kauniit järvimaisemat ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet.

Tulo-ohjeet

Tampereen keskustasta hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Matkaa Tampereen keskustaan 9km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Huomioimme asukkaidemme omat yksilölliset tarpeet ja takaamme heille oman näköisen elämän. Ulkoilemme asukkaidemme kanssa päivittäin omalla pihalla tai lähiympäristössä. Asukkaamme ovat tyytyväisiä ja viihtyvät hyvin. Arkemme on aktiivista ja toimintakykyä tukevaa.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen ja asukaslähtöinen henkilöstömme on paikalla ympäri vuorokauden. Laadimme jokaiselle asukkaallemme henkilökohtaisen palvelu- ja kuntoutussuunnitelman.

 • Yksikön johtaja 
  Minna Hietanen
  p. 050 591 5993 

  minna.h.hietanen@mehilainen.fi

 • Osoite:
  Kohmankaari 9
  33310 Tampere
 • Villa Ilonkaari

  • Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstö

  • Ympärivuorokautista hoivaa

  • Palveluasumista

  • Toiminnalliset ja viihtyisät piha-alueet ulkoilua varten 

  • Mahdollisuus oman näköiseen elämään

 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.