Villa Komiakulma

Uusi Villa Komiakulma Seinäjoen Komiakortteliin

Uusi palvelukotimme sijaitsee Joupin Komiakorttelissa Seinäjoella. Asuinalue on esteetön, monimuotoinen, puistomainen ja viihtyisä kortteli. Palvelut löytyvät läheltä. Komiakortteli tarjoaa asukkaille mahdollisuuden viettää aktiivista ja viihtyisää elämään erilaisissa elämäntilanteissa.

Näin asut meillä

Korkeatasoinen hoiva ja asukasviihtyvyys on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta asiakkaamme kokisivat elämän mielekkääksi ja olonsa turvalliseksi. Ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Uudessa kodissamme on ympärivuorokautisen hoivan lisäksi kevyempään palveluasumiseen suunnattuja hyvin varusteltuja asuntoja, joissa asukkaat saavat palveluita henkilökohtaisen tarpeensa mukaan. Tavoitteenamme on mahdollistaa yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme. 

Villa Palveluasuminen

Tarjoamme ikäihmisille mahdollisuuden muuttaa palveluiden piiriin jo aiemmassa vaiheessa. Palveluasuminen on normaalia vuokra-asumista ilman huolta esimerkiksi aterioiden päivittäisestä valmistamisesta tai asunnon puhtaanapidosta, lisäksi tarpeen vaatiessa apua saa vaikkapa ulkoiluun tai peseytymiseen. 

Villa-palveluasumisessa asut huolettomasti palveluiden keskellä, turvallisessa ja kauniissa ympäristössä. Palvelut suunnitellaan yhdessä yksilöllisen tarpeesi mukaiseksi ja elät juuri sellaista elämää kuin itse haluat. Villa -palveluasumisesta löydät haluamasi palvelut elämästä nauttimiseen - palvelut siivouksesta pyykinpesuun, ateriapalveluihin tai kotisairaanhoitoon ovat vaivattomasti saatavillasi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa juuri sinulle oikean palveluvalikoiman kokoamisessa. Oman kodin rauhan lisäksi yhteisöllinen Villa -palveluasuminen tarjoaa seuraa lounashetkiin, kahville, ulkoiluihin tai yhteisiin aktiviteetteihin. Toimimme Seinäjoen kaupungin kotihoidon palvelusetelituottajana. Vuokraan sisältyy turvaranneke. Katso vapaat Villa-palveluasunnot täältä >> 

Ryhmäkodit Onnenmaa ja Satumaa

Villa Komiakulmassa on kahdessa kerroksessa, kaksi ympärivuorokautisen hoivan ryhmäkotia: Onnenmaa ja Satumaa. Molemmissa ryhmäkodeissa on 20 viihtyisää asuntoa, yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä parveke. Ryhmäkotiemme tilat ovat esteettömät, turvalliset, viihtyisät ja kodinomaiset. Tilamme tarjoavat erinomaiset puitteet ikäihmisen asumiseen.

Ryhmäkodissa jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma. Vapaa-ajan ohjaajan koulutuksen saanut virkistysvastaavamme suunnittelee 3 viikon välein vaihtuvan virkistyskalenterin, jonka lähtökohtana on asukkaidemme toiveet ja tarpeet. Säännöllinen ulkoilu, arkipäivän askareet, kulttuuri, musiikki sekä yhteiset tapahtumat kuuluvat kotimme elämään. Tutustu Villa Komiakulman facebook-sivuihin >>. Ryhmäkotiemme ruoka valmistetaan Villa Komiakulman ravintolassa, jossa meillä työskentelee oma kokki.

Meille asukkaaksi?

Palvelujen piiriin voi hakeutua joko kaupungin palveluohjauksen kautta palvelusetelillä tai ottamalla yhteyttä suoraan Villa Komiakulmaan sen avauduttua.

Koti ja yhteistilat

Turvallisuus näkyy palvelukotimme tilojen suunnittelussa, uuden kotimme tilat ovat esteettömät ja käyttötarkoitukseen suunniteltuja. Kodeissamme on kahdessa kerroksessa yhteensä 40 huonetta kooltaan 22m2 ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja 22 eri kokoista palveluasuntoa kevyemmillä palveluilla pärjääville.

Kodin ympäristö

Villa Komiakulma sijaitsee rauhallisella paikalla, palveluiden läheisyydessä. Sisäpihalla on iso viihtyisä terassi, jossa on mukava viettää aikaa. Kodistamme on matkaa rautatieasemalle Seinäjoen keskustaan 2 km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme arki suunnitellaan asukkaidemme kanssa yhdessä heidän toiveistaan ja tarpeistaan lähtien. Ulkoilu, arkipäivän askareet, kulttuuri, musiikki sekä yhteiset tapahtumat ja retket kuuluvat kotimme elämään. Kortteli tarjoaa myös mukavaa yhteisöllistä yhdessäoloa. Tutustu Villa Komiakulman facebook-sivuihin >>

Henkilöstö

Meillä toimii joukko hoitotyön asiantuntijoita, lähihoitajia sekä sairaanhoitajia. Meillä on myös oma kokki sekä siistijä. Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Koko henkilökuntamme toiminta perustuu laatulupaukseemme  Lue lisää laatulupauksestamme >>

Meille asukkaaksi?

Palvelujen piiriin voi hakeutua joko kaupungin palveluohjauksen kautta palvelusetelillä tai ottamalla yhteyttä suoraan Villa Komiakulmaan p. 040 167 8031.

 • Yksikön johtaja
  Anne Kankaanpää
  p. 040 167 8031

  anne.kankaanpaa@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Tiimivastaava
  Niina Liljeqvist
  p. 040 352 7800

  Palveluasunnot
  Vastaava hoitaja
  p. 040 194 3028

  Ryhmäkoti Onnenmaa
  Vuorovastaava
  p. 040 544 6962

  Ryhmäkoti Satumaa
  Vuorovastaava
  p. 040 718 2358
 • Osoite:
  Pirkkalankatu 3
  60320 Seinäjoki
 • Villa Komiakulma

  • Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstö

  • Ympärivuorokautista hoivaa

  • Palveluasumista

  • Toiminnalliset ja viihtyisät piha-alueet ulkoilua varten 

  • Mahdollisuus oman näköiseen elämään

  • Yhteisöllistä kortteliasumista 

 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.