Villa Komiakulma

Uusi Villa Komiakulma Seinäjoen Komiakortteliin

Uusi palvelukotimme sijaitsee Joupin Komiakorttelissa Seinäjoella. Asuinalue on esteetön, monimuotoinen, puistomainen ja viihtyisä kortteli. Palvelut löytyvät läheltä. Komiakortteli tarjoaa asukkaille mahdollisuuden viettää aktiivista ja viihtyisää elämään erilaisissa elämäntilanteissa.

Näin asut meillä

Korkeatasoinen hoiva ja asukasviihtyvyys on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta asiakkaamme kokisivat elämän mielekkääksi ja olonsa turvalliseksi. Ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Uudessa kodissamme on ympärivuorokautisen hoivan lisäksi kevyempään palveluasumiseen suunnattuja hyvin varusteltuja asuntoja, joissa asukkaat saavat palveluita henkilökohtaisen tarpeensa mukaan. Tavoitteenamme on mahdollistaa yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme. Lue lisää laatulupauksestamme >>

Tarjoamme ikäihmisille mahdollisuuden muuttaa palveluiden piiriin jo aiemmassa vaiheessa. Palveluasuminen on normaalia vuokra-asumista ilman huolta esimerkiksi aterioiden päivittäisestä valmistamisesta tai asunnon puhtaanapidosta, lisäksi tarpeen vaatiessa apua saa vaikkapa ulkoiluun tai peseytymiseen.
Katso vapaat Villa-palveluasunnot täältä >>

Meille asukkaaksi?

Palvelujen piiriin voi hakeutua joko kaupungin palveluohjauksen kautta palvelusetelillä tai ottamalla yhteyttä suoraan Villa Komiakulmaan sen avauduttua.

Koti ja yhteistilat

Turvallisuus näkyy palvelukotimme tilojen suunnittelussa, uuden kotimme tilat ovat esteettömät ja käyttötarkoitukseen suunniteltuja. Kodeissamme on kahdessa kerroksessa yhteensä 40 huonetta kooltaan 22m2 ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja 22 eri kokoista palveluasuntoa kevyemmillä palveluilla pärjääville.

Kodin ympäristö

Komiakorttelin piha-alue on jaettu toiminnallisiksi kokonaisuuksiksi. Pelipiha, rauhallinen oleskelu- ja leikkipiha sekä yhteisöllinen aukio innostavat ulkoiluun ja yhdessäoloon. Asiointimahdollisuudet kuten kauppa ja apteekki löytyvät lähietäisyydeltä, koulut ovat kävelyetäisyyden päässä ja harrastukset lähellä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme arki suunnitellaan asukkaidemme kanssa yhdessä heidän toiveistaan ja tarpeistaan lähtien. Ulkoilu, arkipäivän askareet, kulttuuri, musiikki sekä yhteiset tapahtumat ja retket kuuluvat kotimme elämään. Kortteli tarjoaa myös mukavaa yhteisöllistä yhdessäoloa. Tutustu Villa Komiakulman facebook-sivuihin >>

Henkilöstö

Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.


 • Yksikön johtaja
  Katja Isomäki
  p. 040 167 8031

  katja.isomaki@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Tiimivastaava
  p. 040 352 7800

  Palveluasunnot
  Vastaava hoitaja
  p. 040 194 3028

  Ryhmäkoti Onnenmaa
  Vuorovastaava
  p. 040 544 6962
 • Osoite:
  Pirkkalankatu 3
  60320 Seinäjoki
 • Villa Komiakulma

  • Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstö

  • Ympärivuorokautista hoivaa

  • Palveluasumista

  • Toiminnalliset ja viihtyisät piha-alueet ulkoilua varten 

  • Mahdollisuus oman näköiseen elämään

  • Yhteisöllistä kortteliasumista 

 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.