Villa Komiakulma

Uusi Villa Komiakulma Seinäjoen Komiakortteliin

Uusi palvelukoti rakentuu Joupin Komiakortteliin, Seinäjoelle. Asuinalue on esteetön, monimuotoinen, puistomainen ja viihtyisä kortteli. Palvelut löytyvät läheltä. Komiakortteli tarjoaa asukkaille mahdollisuuden viettää aktiivista ja viihtyisää elämään erilaisissa elämäntilanteissa. Palvelukotimme valmistuu maaliskuussa 2018.

Näin asut meillä

Korkeatasoinen hoiva ja asukasviihtyvyys on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta asiakkaamme kokisivat elämän mielekkääksi ja olonsa turvalliseksi. Ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Uudessa kodissamme on ympärivuorokautisen hoivan lisäksi kevyempään palveluasumiseen suunnattuja hyvin varusteltuja asuntoja, joissa asukkaat saavat palveluita henkilökohtaisen tarpeensa mukaan. Tarjoamme ikäihmisille mahdollisuuden muuttaa palveluiden piiriin jo aiemmassa vaiheessa. Palveluasuminen on normaalia vuokra-asumista ilman huolta esimerkiksi aterioiden päivittäisestä valmistamisesta tai asunnon puhtaanapidosta, lisäksi tarpeen vaatiessa apua saa vaikkapa ulkoiluun tai peseytymiseen.

Meille asukkaaksi?

Palvelujen piiriin voi hakeutua joko kaupungin palveluohjauksen kautta palvelusetelillä tai ottamalla yhteyttä suoraan Villa

Komiakulmaan sen avauduttua.

Koti ja yhteistilat

Turvallisuus näkyy palvelukotimme tilojen suunnittelussa, uuden kotimme tilat ovat esteettömät ja käyttötarkoitukseen suunniteltuja. Kodeissamme on kahdessa kerroksessa yhteensä 40 huonetta kooltaan 22m2 ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. 

Kodin ympäristö

Komiakorttelin piha-alue on jaettu toiminnallisiksi kokonaisuuksiksi. Pelipiha, rauhallinen oleskelu- ja leikkipiha sekä yhteisöllinen aukio innostavat ulkoiluun ja yhdessäoloon. Asiointimahdollisuudet kuten kauppa ja apteekki löytyvät lähietäisyydeltä, koulut ovat kävelyetäisyyden päässä ja harrastukset lähellä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme arki suunnitellaan asukkaidemme kanssa yhdessä heidän toiveistaan ja tarpeistaan lähtien. Ulkoilu, arkipäivän askareet, kulttuuri, musiikki sekä yhteiset tapahtumat ja retket kuuluvat kotimme elämään. Kortteli tarjoaa myös mukavaa yhteisöllistä yhdessäoloa.

Henkilöstö

Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii asukkaistamme ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.

 • Palvelujohtaja
  Sari Autio
  p. 0400 930 186

  sari.autio@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Myynti- ja markkinointipäällikkö
  Päivi Luopajärvi
  p. 044 734 6474
 • Osoite:
  Pirkkalankatu 3
  60320 Seinäjoki
 • Villa Komiakulma

  • Lämmin, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstö

  • Ympärivuorokautista hoivaa

  • Palveluasumista

  • Toiminnalliset ja viihtyisät piha-alueet ulkoilua varten 

  • Mahdollisuus oman näköiseen elämään

  • Yhteisöllistä kortteliasumista 

 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa: