Villa Kruunu palveluasunnot

Lähetä tarjouspyyntö

Villa Kruunu sijaitsee keskeisellä paikalla kaikkien palveluiden läheisyydessä. Mehiläisen kaikissa palvelukodeissa panostetaan korkeatasoiseen hoitoon ja asukasviihtyvyyteen, jotta asiakkaat kokevat olonsa turvalliseksi. Villa Kruunusta löytyy 15 Villa-palveluasuntoa. Hyvin varustellut asuntomme soveltuvat kevyempään palveluasumiseen ikäihmisille, jotkatarvitsevat säännöllisesti erilaisia palveluita. 

Kotisairaanhoitomme seuraa terveydentilaasi ja huolehtii tarvittaessa lääkehuollostasi. Voit noutaa ateriat kotiisi tai pyytää tarvittaessa kotiinkuljetuksen. Meiltä saat myös siivouspalvelua tai pyykkihuoltoa oman tarpeesi mukaan. Kotipalvelun työntekijä auttaa sinua arkiaskareissa kuten pesuissa ja pukeutumisessa tai ulkoilussa ja asioinneissa.

Asumisen kustannukset koostuvat vuokrasta, sähkö- ja vesimaksusta+palvelumaksusta. Asiakas voi valita haluamansa palvelut palveluhinnastostamme joko valmiina pakettiratkaisuna tai juuri itselle sopivat palvelut räätälöitynä, vähintään pienimmän paketin arvosta 495,00 eur/kk. Kysy lisää vapaista asunnoistamme!

Kuvat palveluasunnoista Kruunu.pdf

Palveluasuntojen vuokrat.pdf

Palveluasumisen hinnasto

Palveluasumisen hinnasto 2018.pdf

 • Palvelujohtaja
  Kirsi Hukka
  p. 040 455 1407

  kirsi.hukka@mehilainen.fi

 • Osoite:
  Kauppakatu 65
  78200 Varkaus
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.
{variable name="kaupunki" label="Yksikön kaupunki" tab="Yksikön tiedot" type="textarea"}{/variable}