Villa Marski

Uudessa upeassa palvelukodissamme Villa Marskissa on 41 tehostetun ympärivuorokautisen hoivan asuntoa ja 15 kevyemmän hoivan Villa-palveluasuntoa, joihin voi hakeutua asukkaaksi Essoten palvelusetelin turvin. 

Kyyhkylä Oy:n sotainvalidien hoito- ja kuntoutuspalvelut sekä tehostetun palveluasumisen toiminta on siirtynyt Mehiläinen Hoivapalvelut Oy:lle 1.9.2019 alkaen. Asukkaat ja henkilöstö ovat muuttaneet Mehiläisen Villa Marskiin. Osa intervalli- ja kuntoutusjaksoista toteutetaan edelleen yhteistyössä Kyyhkylä Oy:n kanssa.

Lisätietoja antavat:
Yksikön johtaja Hanna Parantainen, p. 044 0203343

Näin asut meillä

Kevyemmän palveluasumisen lisäksi asukaspaikkoja on tarjolla myös asukkaille, jotka tarvitsevat hoivaa päivin öin. Heitä varten osaava henkilökunta on paikalla hoivakodissa ympäri vuorokauden.Takaamme kaikille asukkailemme mahdollisimman onnellisen ja laadukkaan elämän Villa Marskissa.

Meille asukkaaksi?

Palvelujen piiriin voi hakeutua joko kaupungin palveluohjauksen kautta palvelusetelillä tai olemalla yhteydessä suoraa kodin johtajaan.

Kodit ja yhteistilat

Villa Marskin viihtyisissä kevyeen palveluasumiseen tarkoitetuissa asunnoissa voi asua itsenäisesti omassa kodissa ja hyödyntää hoivapalveluita yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kevyemmän palveluasumisen lisäksi asukaspaikkoja on tarjolla myös asukkaille, jotka tarvitsevat hoivaa päivin öin.

Kodin ympäristö

Villa Marski sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä kaupungin palveluja. Kauppakeskus Stella ja kauppahalli sijaitsevat aivan naapurissa. Asukkaille, jotka eivät enää itse pääse liikkumaan, on tarjolla yksilöllistä hoivaa ja ohjattua vapaa-ajan toimintaa. Sisäpihalta löytyy viihtyisää oleskelutilaa ja rakennuksen edustan kävelykatu on lämmitetty. Mikkelin tori sijaitsee aivan vieressä ja useimpien asuntojen ikkunoista voi seurailla torielämää.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme toiminta ja aktiivinen arki suunnitellaan asukaslähtöisesti monipuoliseksi ja aktivoivaksi. Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Asukkaan omatoimisuutta tuetaan palvelukodissa parhaalla tavalla yksilöllisten voimavarojen mukaisesti ja ammattitaitoisen henkilöstön voimin. Apu on meillä aina lähellä silloin, kun sitä tarvitaan. 

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan. • Yksikön johtaja
  Hanna Parantainen
  p. 040 190 4693

  hanna.parantainen@mehilainen.fi

 • Yhteystiedot:
  Hoitajat
  p. 040 1862183
  p. 040 1943512

  3. krs p. 040 1943512, 040 1824052
  4. krs p. 040 1905428, 040 5728680
  5. krs p. 040 1862183
 • Osoite:
  Hallituskatu 3
  50100 Mikkeli
 • Villa Marski

  • Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstö
  • Uudet, esteettömät, valoisat ja kodikkaat tilat
  • Loistava sijainti torin kupeessa
  • Yhteisöllinen ja monipuolinen asuinympäristö
  • Palveluasumista
  • Ympärivuorokautista hoivaa
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.