Villa Marski

Avaamme vuoden 2018 loppukesällä uuden ikääntyneiden palvelukoti Villa Marskin aivan Mikkelin torin reunaan Hallituskadulle.

Mikkelin Hallituskadulla sijaitseva rakennus saneerataan ja siihen avataan Mehiläisen uusi ikääntyneiden palvelukoti Villa Marski, johon asukkaat pääsevät muuttamaan vuoden 2018 kesän loppupuolella. Villa Marskiin tulee 41 tehostetun ympärivuorokautisen hoivan asuntoa ja 15 kevyemmän hoivan palveluasuntoa. Katso Villa-palveluasunnot täältä >>Saman rakennuksen katutasoon on saneerauksen yhteydessä tulossa lähes 2000 m2 liiketilaa.

Näin asut meillä

Villa Marskin viihtyisissä kevyeen palveluasumiseen tarkoitetuissa asunnoissa voi asua itsenäisesti omassa kodissa ja hyödyntää hoivapalveluita yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kevyemmän palveluasumisen lisäksi asukaspaikkoja on tarjolla myös asukkaille, jotka tarvitsevat hoivaa päivin öin. Heitä varten osaava henkilökunta on paikalla hoivakodissa ympäri vuorokauden.Takaamme kaikille asukkailemme mahdollisimman onnellisen ja laadukkaan elämän Villa Marskissa.

Meille asukkaaksi?

Palvelujen piiriin voi hakeutua joko kaupungin palveluohjauksen kautta palvelusetelillä tai olemalla yhteydessä suoraan yksikköön heti sen avauduttua.

Kodit ja yhteistilat

Villa Marskin viihtyisissä kevyeen palveluasumiseen tarkoitetuissa asunnoissa voi asua itsenäisesti omassa kodissa ja hyödyntää hoivapalveluita yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kevyemmän palveluasumisen lisäksi asukaspaikkoja on tarjolla myös asukkaille, jotka tarvitsevat hoivaa päivin öin.

Kodin ympäristö

Villa Marski sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä kaupungin palveluja. Kauppakeskus Stella ja kauppahalli sijaitsevat aivan naapurissa. Asukkaille, jotka eivät enää itse pääse liikkumaan, on tarjolla yksilöllistä hoivaa ja ohjattua vapaa-ajan toimintaa. Sisäpihalta löytyy viihtyisää oleskelutilaa ja rakennuksen edustan kävelykatu on lämmitetty. Mikkelin tori sijaitsee aivan vieressä ja useimpien asuntojen ikkunoista voi seurailla torielämää.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kotimme toiminta ja aktiivinen arki suunnitellaan asukaslähtöisesti monipuoliseksi ja aktivoivaksi. Yhteisöllisyys toteutuu arjen toiminnassa. Asukkaan omatoimisuutta tuetaan palvelukodissa parhaalla tavalla yksilöllisten voimavarojen mukaisesti ja ammattitaitoisen henkilöstön voimin. Apu on meillä aina lähellä silloin, kun sitä tarvitaan. 

Henkilöstö

Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan. • Yksikön johtaja
  Helena Tullinen
  p. 040 190 4693

  helena.tullinen@mehilainen.fi


 • Yhteystiedot:
  Myynti- ja markkinointipäällikkö
  Päivi Luopajärvi
  p. 044 734 6474
 • Osoite:
  Hallituskatu 3
  50100 Mikkeli
 • Villa Marski

  • Koulutettu, lämmin ja välittävä henkilöstö
  • Uudet, esteettömät, valoisat ja kodikkaat tilat
  • Loistava sijainti torin kupeessa
  • Yhteisöllinen ja monipuolinen asuinympäristö
  • Palveluasumista
  • Ympärivuorokautista hoivaa
 • Yhteydenotto

  Ensisijainen yhteydenottotapa:
  Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.